ЗАВРШНА СВЕЧАНОСТ – УРУЧЕЊЕ ПОХВАЛНИЦА И НАГРАДА УЧЕНИЦИМА

За нама је још једна изузетно успешна школска година. Школа „Иван Гундулић“ је дала све што се дати може да и у овој школској години буде други дом изузетним ученицима, онима којима редовна настава није представљала претеран изазов, за које је она била „мачји кашаљ“. То су ученици који су неуморно долазили на секције, са задовољством похађали додатну наставу, код куће изучавали и проучавали области за које су надарени, који су желели више и увек могли боље. Резултати и жеље за „хоћу и могу“ нису изостали. Ове године Гундулићи су баш били вредни!

Такмичење у којем су Гундулићи били најмногобројнији учесници је “Читалићи”. А они који су ове године својим залагањем заслужили похвалнице и једно од прва три места су:

*** КЛИКЕРАШИ:

На ОПШТИНСКОМ ТАКМИЧЕЊУ
– Ученик I-1 разреда Реља Лукић – ТРЕЋЕ МЕСТО,
– Ученици II-2 разреда Дивна Милошевић – ПРВО МЕСТО и Гаврил Перић – ТРЕЋЕ МЕСТО,
– Ученица III-1 разреда Нађа Аћамовић – ТРЕЋЕ МЕСТО,
– ученица V-1 Анђелија Илић – ТРЕЋЕ МЕСТО,
Милена Спасојевић VI-1, Софија Лукић VI-4 и Софија Ћосовић VI-3 ТРЕЋЕ МЕСТО.
Владислава Добрић VII-2 и Мелита Шогоров Вучковић VII-2 – ДРУГО МЕСТО;
Милица Спасојевић, Мила Милошевић, Лена Крстић и Мила Митровић из VII-1 и Јелена Оравец VII-3 -ТРЕЋЕ МЕСТО, а у овој групи је и наш бивши ученик Немања Јандрић (који се такмичи под нашим менторством) – ТРЕЋЕ МЕСТО.
Ратко Вулетић VIII-1– ДРУГО МЕСТО;
Дамјан Ђорђић VIII-1 – ТРЕЋЕ МЕСТО и
Елена Зиројевић, Миа Ћурић, Душица Шкрбић VIII-2 – ТРЕЋЕ МЕСТО

Сви они, осим ученика првог и другог разреда позвани су на РЕПУБЛИЧКО такмичење, које се из објективних разлога није одржало, али је на основу бодова са претходног нивоа такмичења направљена ранг листа тако да су сви похваљени, а Владислава Добрић и Мелита Шогоров Вучковић својим високим пласманом добијају ДРУГО, односно ТРЕЋЕ МЕСТО.

***КРЕАТИВЦИ :

ПОХВАЛА – Лола Малешевић IV-2, ДРУГО место – Георгија Добрић III-2 и ПРВО место – Владислава Добрић VII-2

Похвалнице и награде за постигнуте ВРХУНСКЕ РЕЗУЛТАТЕ на највишем рангу такмичења у организацији Министарства росвете додељене су следећим ученицима:

Сагледавајући учешћа, активности и таленте наших награђених ученика, много и зналачки смо размишљали о ученику или ученици – НАЈТАКМИЧАРУ године. Конкуренција је велика. Прогласили смо најтакмичара у две категорије:

I – IV

V – VIII

Испратили смо и још једну успешну генерацију малих матураната, међу њима носиоце Вукове дипломе и првог међу најбољима – ђака генерације.

А један је међу њима – Жарко Укропина – био непревазиђен и проглашен ђаком генерације.

БРАВО ДЕЦО!

Вести, Летопис 2022/23