Вредни и креативни ученици другог разреда

Током првог полугодишта, ученици другог разреда су вредно радили на многобројним пројектима. Сарадња у раду, подршка, задовољство, мотивисаност и креативност само су неки од бенефита оваквог начина рада. Правила понашања у јавном превозу усвојили су кроз пројекат ,, Саобраћајни бонтон“, Макете возила које су направили изложили смо у холу школе.

Своје знање о коњичком спорту и опреми која је неопходна за њега, ученицима је презентовао Никола Ђорђевић, ученик другог разреда који се овим спортом бави пет година. Посетили смо Коњички клуб ,,Петрас“ у Петроварадину, чији је Никола члан. Ученици су посматрали тренинг, хранили и неговали коње, а затим су јахали поније.  Ово дивно искуство допринело је да настану занимљиви и креативни цртежи и фигуре коња од глинамола и пластелина и улепшају учионице.

smart
smart

Покрет горана Новог Сада је на платоу СПЕНСА је за наше ученике организовао радионицу ,,Живот пчела“ која је за циљ имала да кроз игровне активности учеснике упозна са пчелама и механизмом сакупљања полена и поделом улога унутар једне пчелиње заједнице. Изузетно забавна и едукативна      радионица, те топло препоручујемо сарадњу са горанима.

smart
smart
smart

Кућице за птице станарице, које су направили креативни и брижни ученици, помоћи ће им у хладним зимским данима.

smart
smart

Предузетнички дух показали су учешћем и продајом својеручно направљених новогодишњих украса и честитки на  Новогодишњем вашару, а да забележимо тренутке успеха, забаве и среће помогао је и Фото Снешко. 

smart
smart
smart
smart

Радионицом о пријатељству,сарадњи и толеранцији- обележили смо 30 год. од усвајања Конвенције о правима деце у Војводини, а тема је била ,,Квалитетно образовање за сву децу”. Продукти ове радионице, плакати и кутије среће,изложени су у холу школе.

Са радошћу планирамо нове пројекте!

Вести